Dispositivos e acessórios
Mixed tomato and labne salad
Preparação 20min
Total 24h 20min
8 portions
Ingredientes
Labne
-
natural yoghurt500 g
Dressing
-
garlic clove1
-
dried mixed herbs2 tsp
-
honey50 g
-
wholegrain mustard30 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
apple cider vinegar60 g
-
olive oil120 g
Salad
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
sunflower seeds2 tsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
Roma tomatoes cut into thick slices500 g
-
heirloom tomatoes cut into slices, or cherry tomatoes, cut into halves500 g
-
pitted green Sicilian olives cut into slices60 g
-
red onion cut into thin slices¼
-
rocket or fresh baby spinach leaves120 g
-
snow pea sprouts30 g
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
570.2 mg
Proteína
8 g
Energia
1272 kJ /
303 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Cypriot grain salad
45min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Za'atar seasoning
5min
Quinoa salad with mango salsa
1h
White bean dip with chimichurri
15min
Samke harra
35min
Carrot, feta and mint salad
40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min