
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g pepitas
- 50 g pine nuts plus extra to serve
- 1 lemon zested and juiced, plus extra juice to serve
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve
- 3 garlic cloves
- 400 g can cannellini beans rinsed and drained
- 40 g fresh basil leaves only
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 lemon juice only
- 80 g extra virgin olive oil
- 80 g water
- 1700 g boiling water
- 1 broccoli cut into small florets
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into thirds
- 120 g frozen peas
- 250 g dried spelt pasta spirals
- 60 g rocket leaves to serve
- 250 g cherry tomatoes cut into halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 411.7 kcal / 1722.7 kJ
- Proteína
- 17.8 g
- Gordura
- 18.9 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
- Fibra
- 9.4 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Sódio
- 597.3 mg
Receitas alternativas
Sweet potato lentil pie
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Power green smoothie
5min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Grain free wraps
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min