Vegetarian Tacos

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 30min
6 pieces

Ingredientes

  • plum tomatoes firm, that fit whole through feeder (2 tomatoes)
    7 oz
  • carrots peeled
    5 oz
  • zucchini unpeeled, ends removed
    6 oz
  • Pepper Jack cheese cut into pieces that fit through feeder
    4 oz
    4 oz cheddar cheese, cut into pieces that fit through feeder
  • onions halved
    2 oz
  • canned kidney bean rinsed and drained (9 oz after draining)
    16 oz
    16 oz canned black beans, rinsed and drained (9 oz after draining)
  • water
    5 oz
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ¼ vegetable stock cube
  • tomato paste
    ½ oz
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • fresh ground pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried red chili flakes (opcional) to sprinkle
  • fresh cilantro chopped
    ½ bunch
  • sour cream to serve
    3 ½ oz
    3 ½ oz crème fraîche, to serve
  • lime cut into slices or wedges, to serve
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 piece

Sódio 513.8 mg
Proteína 11.1 g
Energia 1054.4 kJ / 252 kcal
Gordura 13.6 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 6.7 g
Hidratos de carbono 23.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...