
Dispositivos e acessórios
Kabocha Sage Risotto
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
332 kcal /
1387 kJ
Proteína
7 g
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
50 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos