Versões compatíveis
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted Chicken with Orange Spice
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in, large (approx. 200 g each)
- 3 - 4 garlic cloves, or to taste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- 1 Tbsp flaked almonds, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214 kJ / 768 kcal
- Proteína
- 42.1 g
- Hidratos de carbono
- 53.9 g
- Gordura
- 42.7 g
Receitas alternativas
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min