Dispositivos e acessórios
Pistachio Cream Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
918.3 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Browned Pork Rice
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Courgetti Carbonara
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min