Dispositivos e acessórios
Pistachio Cream Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
918.3 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Creamy pistachio pasta
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min