Dispositivos e acessórios
Salsa verde
Preparação 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Energia
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Gordura
81.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Spicy peach and mango chutney
45min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Fresh pasta dough
1h
White bean dip with chimichurri
15min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Gnocchi
1h 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Tomato passata
1h 40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
No fail béchamel
15min