Dispositivos e acessórios
Salsa verde
Preparação 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 180 g
Sódio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Energia
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Gordura
81.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
12.7 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Margarita
5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Basil pesto
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Creamed pāua soup
1 Std.
Béarnaise sauce
20 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Caesar salad dressing
10 Min