Dispositivos e acessórios
Apple sponge pudding
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
water600 g
-
Granny Smith apples (approx. 700 g), peeled, cored and cut into dice5
-
pitted dates60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg1
-
wholemeal self-raising flour160 g
-
ground cinnamon plus extra to serve½ tsp
-
buttermilk160 g
-
olive oil spray
-
natural yoghurt to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
213.8 mg
Proteína
6.1 g
Energia
1417.7 kJ /
337.5 kcal
Gordura
14.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Custard
10 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Rice pudding
50 min
Custard
10 min
Lemon or lime butter
15 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Steamed ginger puddings
40 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Shortbread
1 godz.