Dispositivos e acessórios
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
467.8 mg
Proteína
3.8 g
Energia
807.1 kJ /
192.9 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked salmon terrine
24h 25min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Coconut Margarita
55min
Summer daze
10min
Fragrant pipis
30min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Salmon and fennel risotto
30min