Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)

Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)

4.8 5 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    600 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • chicken breast fillets cut in strips (3 cm)
    600 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • plain flour
    1 tbsp
  • fresh parsley
    5 sprigs
  • Parmesan cheese cut into pieces
    50 g
  • lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
    1 - 2 piece
  • extra virgin olive oil
    25 g
  • garlic cloves
    2
  • leek
    150 g
  • lemon juice
    40 g
  • Chicken stock paste
    1 tsp
  • water
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    250 g
  • paprika
    ½ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 569.6 kcal / 2383.3 kJ
Proteína 42.5 g
Gordura 36.7 g
Hidratos de carbono 17.1 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 18.3 g
Sódio 1003.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...