Dispositivos e acessórios
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.2 g
Energia
856.4 kJ /
204.7 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basic cheesecake
10 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Potato pancakes
45 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min