Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
TM5 TM6

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)

(Nenhuma avaliação)

Ingredientes

Flatbread

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g water
  • 1 tsp white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 300 g baker's flour
  • ½ tsp salt

Topping

  • 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g haloumi or feta cheese
  • 50 g walnut halves, roughly chopped

Nutrição
por 1 portion
Energia
2862 kJ / 684.1 kcal
Proteína
19.7 g
Hidratos de carbono
74 g
Gordura
35.1 g
Gordura saturada
12.4 g
Fibra
6.5 g
Sódio
713 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas