Dispositivos e acessórios
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
713 mg
Proteína
19.7 g
Energia
2862 kJ /
684.1 kcal
Gordura
35.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Portuguese bread
3h 30min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Yorkshire puddings
3h 40min
Caprese omelette
30min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Lolly cake
4h 5min
Creamed pāua soup
1h
Feijoa celebration cake
1h 30min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Scream cupcakes
2h 5min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min