Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)

4.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

Flatbread
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    150 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    300 g
  • salt
    ½ tsp
Topping
  • beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    150 g
  • carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • red capsicum cut into slices (5 mm)
    150 g
  • crème fraîche
    150 g
  • haloumi or feta cheese
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g

Nutrição por 1 portion

Energia 684.1 kcal / 2862 kJ
Proteína 19.7 g
Gordura 35.1 g
Hidratos de carbono 74 g
Fibra 6.5 g
Gordura saturada 12.4 g
Sódio 713 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...