Dispositivos e acessórios
Mushroom Fettuccine
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
988 mg
Proteína
20 g
Energia
2887 kJ /
690 kcal
Gordura
40 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Banana Bread
1h 50min
Risotto bolognese
45min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Spaghetti Carbonara
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Beef Stroganoff
1h
Steak Stir Fry Salad
35min
Cevapcici
50min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Nenhuma avaliação
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h