Dispositivos e acessórios
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooked chickpeas rinsed (drained weight)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
olive oil plus 10 g1 ½ Tbsp
-
cavolo nero stalks removed, cut in pieces (10 cm)200 g
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes80 g
-
lemon juice20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
fresh mint leaves only10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)4
-
chilli sauce½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.8 g
Energia
785 kJ /
187 kcal
Gordura
5.8 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Super Salads
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Quinoa Salad
30min
Detox Salad
10min
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Smoky Couscous Salad
20min
Green Goddess Quinoa Salad
40min