Versatile Smooth Soup

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil
    25 - 30 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 800 g
  • water
    750 - 850 g
  • vegetable stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-bought
  • salt
    1 tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 727 mg
Proteína 4.1 g
Energia 489 kJ / 116.9 kcal
Gordura 5 g
Fibra 4.7 g
Gordura saturada 0.8 g
Hidratos de carbono 14.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...