Dispositivos e acessórios
Salmon and Mushroom Rice
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (opcional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
637.7 mg
Proteína
21.5 g
Energia
1963.2 kJ /
470 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Assorted Nuts Mooncake
Ninguna valoración
Shrimp Tacos with Salsa
Ninguna valoración
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Ninguna valoración
Chicken and Mushroom Rice
30min
Gising Gising
Ninguna valoración
One Pot Noodles
30min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Stir Fried Potato Shreds
Ninguna valoración
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Pasta alla gricia
30min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min