Dispositivos e acessórios
Salmon and Mushroom Rice
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (opcional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
637.7 mg
Proteína
21.5 g
Energia
1963.2 kJ /
470 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Authentic Pad Thai
40min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Traditional Fried Rice
20min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min