Pasta alla puttanesca
TM6 TM5 TM31

Pasta alla puttanesca

4.2 (100 avaliações )

Ingredientes

  • Parmesan cheese, shaved, for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 1 tbsp pickled capers
  • 5 anchovy fillets
  • 100 g pitted Kalamata olives
  • 2 pinches dried oregano
  • 850 g water
  • 500 g dried spaghetti, broken into halves
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
1946.5 kJ / 463.5 kcal
Proteína
17.4 g
Hidratos de carbono
60.4 g
Gordura
15.6 g
Gordura saturada
4 g
Fibra
5 g
Sódio
682.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas