Dispositivos e acessórios
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Preparação 15min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
water3000 g
-
glutinous rice flour250 g
-
old ginger smashed and flattened60 g
-
Chinese red dates seeds removed8 pieces
-
brown sugar150 g
-
pandan leaves tied into knots4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.8 mg
Proteína
2.1 g
Energia
845.2 kJ /
202 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
47.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Homemade Soy Milk
35min
Lemonade
5min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Brown Rice Congee
30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min