Dispositivos e acessórios
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
469.5 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
21 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min