Baked Salmon with Spiralized Courgettes

Baked Salmon with Spiralized Courgettes

4.8 6 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    800 g
  • salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
    4
  • lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved
    100 g
  • ground cayenne pepper (opcional)
    ½ tsp
  • water
    500 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 469.5 mg
Proteína 36.6 g
Energia 1753 kJ / 419 kcal
Gordura 21 g
Fibra 5.7 g
Gordura saturada 4.8 g
Hidratos de carbono 22.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...