Dispositivos e acessórios
Pasta Primavera
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese, cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
red onions cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
red bell peppers cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle1 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
broccoli florets medium3 oz
-
3 oz zucchini, cut into pieces (¾ in.)yellow squash cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
-
9 oz rotini pasta, driedpenne pasta, dried9 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
736.9 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1113.4 kJ /
266.1 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta and Rice
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fish and Zucchini
35min
Ramen Noodle Soup
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Noodle Kugel
55min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Chicken Pad Thai
45min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Turkey sloppy joes
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min