![Keto Stuffed Acorn Squash Keto Stuffed Acorn Squash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82157cb46dc2a42f0d9fc59d11094fec/Derivates/36585ed14d92ac3e9e9d1f0dc8ca2be701cf7fe6.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish or 0.5 oz celery leaves, plus extra to garnish
Acorn Squash
- 1 acorn squash
-
avocado oil, to rub
ou unsalted butter, melted, to rub - salt, to season
- ground black pepper, to season
Filling
- 4 oz cauliflower florets, small stems removed
- 2 oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz celery, cut into pieces (1 in.)
-
1 ½
oz walnut halves
ou 1 ½ oz pecan halves - 1 oz avocado oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz cremini mushrooms, destemmed, quartered
- 1 oz dried cranberries, unsweetened (opcional)
- 1 ½ tsp tamari sauce
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- 40 oz water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2115.1 kJ / 505.5 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 32.4 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sódio
- 828.2 mg
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