Dispositivos e acessórios
Vegan Mac and Cheese (TM7)
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
water16 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)9 oz
-
oat milk unsweetened4 oz
-
nutritional yeast1 - 2 tsp
-
vegan cheese, grated cheddar7 oz
-
vegan butter cut into pieces1 oz
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
659.3 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1211.4 kJ /
289.5 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
36.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta and Rice
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Golden Fruit Smoothie
10min
Aperol Spritz®
10min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Acai Nice Cream
10min
Acaí Nice Cream
10min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Vegan coffee smoothie
10min
Gnocchi tricolore
35min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Vegan Bolognese
50min