Versões compatíveis
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Black olive sauce
- 200 g black olives, pitted
- 40 g fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g capers, pickled, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
-
80
g onions, cut in halves,
ou 80 g shallots, cut in halves - 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut in florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade,
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 200 g lamb's lettuce
- 80 g cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1192 kJ / 285 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rice pudding
1h
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pumpkin soup
35min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Smooth cauliflower soup
50min
Soy bolognese
40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min