Dispositivos e acessórios
"Moussaka" bowl
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
eggplant (approx. 500 g), cut into cubes (2 cm)1
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
water100 g
-
canned whole tomatoes (400 g)1 can
-
tomato paste30 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lamb mince broken into pieces500 g
-
Greek feta100 g
-
dried oregano to sprinkle
-
potato (approx. 250 g), cut into cubes (1 cm)1
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to serve (optional)2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
988.5 mg
Proteína
36 g
Energia
2951.8 kJ /
705.5 kcal
Gordura
48.3 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
20.1 g
Hidratos de carbono
33.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Filo chicken pie
45min