Dispositivos e acessórios
Sos Pasembur (Mamak Style)
Preparação 5min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
garlic cloves5
-
shallots100 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
cooking oil100 g
-
dried shrimp50 g
-
skinless peanuts, roasted80 g
-
sweet potatoes peeled and sliced250 g
-
palm sugar (gula Melaka) cut in cubes40 g
-
sugar65 g
-
chilli powder40 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
biscuits (eg. Marie®)50 g
-
water1000 g
-
salt1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1033.7 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1065.9 kJ /
254.7 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cereal Prawns
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Nenhuma avaliação
Warming turmeric and ginger drink
10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Lemonade
5min
Mushroom Beef Balls
50min
Dubai pistachio tiramisu
Nenhuma avaliação
Rosemary Marinade for Beef
5min
Collagen Soup Broth
8h 25min