Dispositivos e acessórios
Stir Fried Clams With Basil
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies10 g
-
spring onion sliced30 g
-
fermented black soybeans (opcional)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
soy sauce15 g
-
sugar1 tsp
-
rice wine30 g
-
water80 g
-
clams500 g
-
Thai basil leaves40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
3843.1 mg
Proteína
77.7 g
Energia
2957.5 kJ /
706.9 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Thai-style fish cakes
30min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Coconut turmeric fish curry
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Cereal Prawns
30min