Dispositivos e acessórios
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (opcional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
gluten free cornflour1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1047 kJ /
250 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Veal pizzaiola
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Diane sauce
20min
Pork fillet with mustard
35min