Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 - 8 chicken drumsticks, skin on
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 ¼ tsp salt
- extra virgin olive oil spray, to fry
- 4 garlic cloves
- 10 - 20 g fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g anchovy fillets, drained
- 30 g pickled capers, drained
- 700 g tomato passata
- 200 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp raw sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g pitted black olives, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2674.8 kJ / 636.9 kcal
- Proteína
- 55.9 g
- Hidratos de carbono
- 9.7 g
- Gordura
- 41.1 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 2530.7 mg
Receitas alternativas
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Tandoori chicken
1h 35min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 Std. 10 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min