Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 pieces preserved lemon, rind only, no white pith, 2 cut into pieces
- 2 tbsp coarse semolina
- 2 tbsp poppy seeds
- 2 tbsp coriander seeds
- 250 g water
- 80 g milk
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 160 g wholemeal plain flour
- 300 g plain flour, plus extra if needed
- 1 tsp salt, plus an extra 1-2 pinches
- 300 g zucchini, cut into pieces
- 400 g brown onion, cut into eighths
- 100 g extra virgin olive oil, plus an extra one tablespoon
- 1 tomato, cut into halves
- 460 g ricotta
- 1 tbsp smoked paprika
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4084.6 kJ / 972.5 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Hidratos de carbono
- 98.4 g
- Gordura
- 46.9 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 15.9 g
- Sódio
- 1220.9 mg
Receitas alternativas
Tiramisu
5h 20min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Fruit and yoghurt pizza
1h
Quark
3h
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Haloumi
5h
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Chocolate Granola Muffins
30 Min