Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 pieces preserved lemon, rind only, no white pith, 2 cut into pieces
- 2 tbsp coarse semolina
- 2 tbsp poppy seeds
- 2 tbsp coriander seeds
- 250 g water
- 80 g milk
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 160 g wholemeal plain flour
- 300 g plain flour, plus extra if needed
- 1 tsp salt, plus an extra 1-2 pinches
- 300 g zucchini, cut into pieces
- 400 g brown onion, cut into eighths
- 100 g extra virgin olive oil, plus an extra one tablespoon
- 1 tomato, cut into halves
- 460 g ricotta
- 1 tbsp smoked paprika
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4084.6 kJ / 972.5 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Hidratos de carbono
- 98.4 g
- Gordura
- 46.9 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 15.9 g
- Sódio
- 1220.9 mg
Receitas alternativas
Panforte
1h 30min
Achcharu (pickle)
48u. 30min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Spiced pumpkin palmiers
2 Std. 50 Min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55 min
Baked beans
13u. 25min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Japanese-style dressing
5min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Pilaf with fragrant tarka
1 Std. 20 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min