
Versões compatíveis
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crêpe mixture
- 330 g water
- 230 g full cream milk
- 2 eggs
- 20 g grapeseed oil
- 310 g plain flour
- 1 pinch sea salt
Filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp oil plus extra for frying
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt to taste
- 1 - 1 ½ tsp ground black pepper to taste
- 120 g breadcrumbs
- 2 tbsp butter for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 672.3 kcal / 2823.5 kJ
- Proteína
- 21.3 g
- Gordura
- 25.6 g
- Hidratos de carbono
- 83.1 g
- Fibra
- 10.5 g
- Gordura saturada
- 6.5 g
- Sódio
- 1693.8 mg
Receitas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Pear and burghul salad
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Lemon rasam
40min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Sauerkraut salad
10min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Mango rice
35min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h