Dispositivos e acessórios
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Preparação 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1693.8 mg
Proteína
21.3 g
Energia
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
10.5 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
83.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cabbage rolls
1h 50min
Sauerkraut soup
50min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Baked beans
13h 25min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Banana sorbet
5min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Mushroom quinotto
30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min