Versões compatíveis
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 225 g couscous
- water, boiling, according to packet instructions
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g red onion, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
-
25
g raisins
ou 25 g sultanas - 25 g unroasted cashew nuts, unsalted
- 1 tin cooked chickpeas, 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)
- 1 Tbsp curry powder, or to taste
- 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 976 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 4.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chick Pea Curry
35min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Potato Curry
12h 50min
Mediterranean Salad
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Tomato and Haddock Rice
50min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min