Dispositivos e acessórios
Sumac and Tahini Houmous
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
268 mg
Proteína
7 g
Energia
1436 kJ /
347 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Post-partum
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Flatbreads
20min
Basil Pesto
10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Houmous
13h 30min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Best Basic Houmous
5min
Sumac-spiced Houmous
5min