
Dispositivos e acessórios
Ratatouille
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
tomaat, rijp in stukken (2-3 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)50 g
-
gemengde kruiden, gedroogd (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)½ el
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
aubergine in stukken (2-3 cm)150 g
-
courgette in stukken (2-3 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
593.6 mg
Proteína
2.8 g
Energia
548.4 kJ /
131.1 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux