Gekruide Marokkaanse linzensoep

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 40min
2 porties

Ingredientes

  • uien gehalveerd
    75 g
  • olijfolie
    20 g
  • gedroogde gemalen gember
    ½ tl
  • koriander, gemalen
    ½ tl
  • komijn, gemalen
    ½ tl
  • paprika, zoet
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen plus extra to taste
    ¼ theelepel
  • kaneel, gemalen
    ¼ tl
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    ¼ tl
  • cayennepeper, gemalen
    2 tl
  • nootmuskaat, gemalen
    2 snuifje
  • water
    380 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl groentebouillonpasta
  • rode linzen
    50 g
  • tomatenblokjes uit blik
    400 g
  • zout volgens smaak
    1 snuifje
  • koriander, vers alleen de blaadjes, om te garneren
    1 - 2 takje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 459.6 mg
Proteína 10.3 g
Energia 1130.5 kJ / 270.2 kcal
Gordura 11.5 g
Fibra 8.7 g
Gordura saturada 1.6 g
Hidratos de carbono 36.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...