Dispositivos e acessórios
Borscht
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Paddenstoelentaart
1h 30min
Tomatenrijst
30min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Stoofpot van linzen
2h 35min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Hongaarse champignonsoep
30min