Dispositivos e acessórios
Borscht
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Crème karamel (flan)
5h 30min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Nenhuma avaliação
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vegetarische chili
1h 5min
Groenteflan
1h 35min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min