Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
ou 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 631 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 4.2 g
Receitas alternativas
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Onion Soup
1j
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min