Dispositivos e acessórios
Raw Beetroot Soup
Preparação 5min
Total 5min
2 portions
Ingredientes
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
25.6 g
Hidratos de carbono
17.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Raw
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Vegan Mayonnaise
15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min