Dispositivos e acessórios
Raw Beetroot Soup
Preparação 5min
Total 5min
2 portions
Ingredientes
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
25.6 g
Hidratos de carbono
17.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Raw
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Carrot and Ginger Soup
5min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min