Buckwheat and mushroom quiche
TM6 TM5 TM31

Buckwheat and mushroom quiche

3.3 (8 avaliações )

Ingredientes

Base

  • 80 g buckwheat groats, soaked overnight
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
  • 70 g red onion
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 90 g carrot, cut into quarters
  • 1 celery stalk, cut into quarters
  • 50 g walnuts
  • 1 tbsp ground coriander
  • 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
  • 1 pinch sea salt

Filling

  • 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
  • 2 tbsp tamari
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
  • 100 g raw cashew nuts
  • 80 g pine nuts
  • 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 1 pinch sea salt
  • 50 g fresh baby spinach leaves
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 100 g rocket, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1244.3 kJ / 296.3 kcal
Proteína
7.6 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gordura
22.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Fibra
5.4 g
Sódio
531.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas