Dispositivos e acessórios
Buckwheat and mushroom quiche
Preparação 10min
Total 29h 20min
8 portions
Ingredientes
Base
-
buckwheat groats soaked overnight80 g
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
red onion70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
carrot cut into quarters90 g
-
celery stalk cut into quarters1
-
walnuts50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
Bragg's® liquid aminos (see Tips)1 tbsp
-
sea salt1 pinch
Filling
-
fresh portobello mushrooms cut into slices3
-
tamari2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
raw cashew nuts100 g
-
pine nuts80 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
sea salt1 pinch
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
rocket to serve100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
531.1 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1244.3 kJ /
296.3 kcal
Gordura
22.9 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoky Mexican bean soup
35min
Minestrone
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Pea and garden mint fritters
25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vegetable chilli
50min
Pulse and pumpkin curry
30min
Lentil curry (dahl)
30min