Versões compatíveis
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1663 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 40.8 g
- Hidratos de carbono
- 23.8 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sódio
- 1207.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Turmeric fish
30min
Caribbean curry
40 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Balti coconut fish curry
50min
Hunters' stew
1 Std.
Jambalaya
35 min
Mexican chicken stew
40 min