Dispositivos e acessórios
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
kangaroo mince500 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
harissa (see Tips)3 tbsp
-
brown onion cut into quarters130 g
-
celery stalk cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
carrots cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canned whole tomatoes400 g
-
dried green lentils100 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1207.7 mg
Proteína
40.8 g
Energia
1663 kJ /
396 kcal
Gordura
13 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
23.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Apple and cranberry farro salad
35min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Creamy coconut chicken curry
30min