Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
TM6 TM5 TM31

Kangaroo harissa polpette with lentils and kale

4.5 (15 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 500 g kangaroo mince
  • 1 tsp salt
  • 1 egg
  • 3 tbsp harissa (see Tips)
  • 130 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 100 g dried green lentils
  • 300 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1663 kJ / 396 kcal
Proteína
40.8 g
Hidratos de carbono
23.8 g
Gordura
13 g
Gordura saturada
4.1 g
Fibra
9.5 g
Sódio
1207.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas