Dispositivos e acessórios
Puttanesca Penne
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
pitted black olives130 g
-
tinned anchovy fillets30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salted capers rinsed60 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 Tbsp
-
water1500 g
-
penne (short, dried pasta)360 g
-
fresh parsley leaves only, chopped1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.5 g
Energia
1941 kJ /
464 kcal
Gordura
12.7 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Pasta
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Asparagus Risotto
45min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Salt cod gratin
50min
Pasta alla Puttanesca
35min
Tapenade
10min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h