Dispositivos e acessórios
Pasta alla Norma
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves large2
-
olive oil30 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomatoes, tinned, choppedplum tomatoes peeled, quartered and deseeded800 g
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. farfalle, penne)300 g
-
ricotta cheese hard, crumbled100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.3 g
Energia
1172 kJ /
280 kcal
Gordura
7.5 g
Hidratos de carbono
43.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Pasta
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Fennel Risotto
35min
Courgette Omelette
40min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min