Dispositivos e acessórios
Salmon rice bowl (gut health)
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve1 piece
-
lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon2 pieces
-
piece fresh ginger3 cm
-
extra virgin olive oil50 g
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1000 g
-
sugar snap peas20
-
baby cucumbers cut into quarters lengthways, to serve8
-
sauerkraut to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
-
radishes sliced, to serve4
-
snow pea sprouts to serve
-
sashimi grade salmon or cured salmon, thinly sliced, to serve200 - 250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
535.7 mg
Proteína
23.9 g
Energia
1916.2 kJ /
456.2 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
44.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa salad with mango salsa
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Nut butter dressing
5min
Melon salad with herb and garlic bread
2h 5min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chicken and almond stir-fry
30min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min