Dispositivos e acessórios
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Soused cucumber
-
apple cider vinegar50 g
-
white sugar1 tbsp
-
long red chilli cut into slices1
-
poppy seeds1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Lebanese cucumber peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)100 g
Patties
-
brown onion90 g
-
garlic clove1
-
olive oil for frying
-
chia seeds1 tbsp
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
ground smoked paprika (optional)1 - 2 tsp
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 tsp
Assembly
-
sour cream180 g
-
horseradish cream3 tsp
-
slider buns (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
813 mg
Proteína
13.3 g
Energia
1836.7 kJ /
437.3 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
13.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
28.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Silverbeet dahl
8h 40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Vegetable chilli
50min
Soba noodle and tofu salad
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil bolognese
30min
Falafel with beetroot hommus
20min