
Versões compatíveis
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 437.3 kcal / 1836.7 kJ
- Proteína
- 13.3 g
- Gordura
- 27.4 g
- Hidratos de carbono
- 28.6 g
- Fibra
- 13.2 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Sódio
- 813 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetarian chilli
35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Pea and garden mint fritters
25min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Pulse and pumpkin curry
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Satay noodle salad
35min
Falafel with beetroot hommus
20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Lentil bolognese
30min