Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mashed pea and corn slice
- butter, for greasing
- 3 spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g tasty cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 500 g frozen green peas, thawed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 250 g frozen corn kernels, thawed
- 4 eggs
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 50 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Green goddess dressing
- 3 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 1 garlic clove
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 7 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 1 tbsp dried tarragon
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 50 g sour cream
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch sumac (optional)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1546.8 kJ / 368.2 kcal
- Proteína
- 18.2 g
- Hidratos de carbono
- 27.9 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 10.2 g
- Sódio
- 804.5 mg
Receitas alternativas
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Pea and garden mint fritters
25 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Feta, spinach and potato frittata
1u.