
Dispositivos e acessórios
Mashed pea and corn slice
Preparação 5min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Mashed pea and corn slice
-
butter for greasing
-
spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
tasty cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
frozen green peas thawed500 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels thawed250 g
-
eggs4
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
plain flour50 g
-
baking powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Green goddess dressing
-
lemon zest (1 x 5 cm), no white pith3 pieces
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only7 sprigs
-
fresh chives cut into quarters20 sprigs
-
dried tarragon1 tbsp
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sour cream50 g
-
lemon juice2 tbsp
-
sumac (optional)1 pinch
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
368.2 kcal /
1546.8 kJ
Proteína
18.2 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
804.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil moussaka
3h 30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min