Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Hidratos de carbono
- 23.3 g
- Gordura
- 41.5 g
- Fibra
- 6.7 g
Receitas alternativas
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40 min.
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min