Dispositivos e acessórios
Pancetta and asparagus galettes
Preparação 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1277.9 mg
Proteína
25.9 g
Energia
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Buckwheat
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy cashew cream
5 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Zhoug
10 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min