Dispositivos e acessórios
Savoury potato and onion bake
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11.6 g
Energia
1704.8 kJ /
405.9 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
6.6 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Mediterranean capsicums
2h
Vegan moussaka
1h 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Leek quiche
1h 20min
Pea and garden mint fritters
25min
Potato bake
1h 35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Kimchi non-fried rice
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Butternut mac and cheese
45min