Dispositivos e acessórios
Black tahini and beetroot hommus
Preparação 10min
Total 1h 10min
555 g
Ingredientes
-
raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)4
-
garlic cloves unpeeled4
-
cumin seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil4 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
black tahini2 tbsp
-
lemon juice50 g
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into pieces2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 555 g
Sódio
1737.3 mg
Proteína
39.9 g
Energia
5917.8 kJ /
1414.4 kcal
Gordura
81.7 g
Fibra
38.4 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
141.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Traditional hommus
25h 5min
White bean dip with chimichurri
15min
Falafel with beetroot hommus
20min
Kimchi queso dip
3h 15min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Hommus
15min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Coriander pesto
5min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min