Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Proteína
- 41.6 g
- Hidratos de carbono
- 25.4 g
- Gordura
- 13 g
- Fibra
- 6.8 g
Receitas alternativas
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Silky sweet potato mash
25min
Steamed greens with lemon feta
20min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Simple steamed salmon
30min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min