Dispositivos e acessórios
Steamed fish with green mash
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only5 - 7 sprigs
-
sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces500 g
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)720 g
-
broccoli cut into florets300 g
-
butter40 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste (optional)
-
extra virgin olive oil to serve
-
micro herbs to serve
-
lemon cut into cheeks, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41.6 g
Energia
1673 kJ /
398.3 kcal
Gordura
13 g
Fibra
6.8 g
Hidratos de carbono
25.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Coconut turmeric fish curry
40min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Parsnip and bean mash
25min
Steamed Chinese greens
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min