![Risotto met oesterzwam en champagne Risotto met oesterzwam en champagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46adfa061b24848fa08ca1f9e05432f9/Derivates/53f541b7069962c228fd78da9a18534b8bc170f3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
ou 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
ou 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Proteína
- 15.3 g
- Hidratos de carbono
- 69.8 g
- Gordura
- 27.4 g
- Gordura saturada
- 10.5 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 480.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Macaroni met ham en kaas
Nenhuma avaliação
Russische salade
Nenhuma avaliação
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Snel brood
1 Std. 15 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Nenhuma avaliação
Dadel curry dip
5min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Aardbeiendaiquiri
10min