Dispositivos e acessórios
Risotto met oesterzwam en champagne
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
480.9 mg
Proteína
15.3 g
Energia
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
69.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Pesto met basilicum
5min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação