Dispositivos e acessórios
Risotto met oesterzwam en champagne
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
480.9 mg
Proteína
15.3 g
Energia
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
69.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pesto met basilicum
5min
Pompoensoep met room
35min